10 jaar garantie      Gratis dakinspectie

🕿 06 – 252 259 01

10 jaar garantie
Gratis dakinspectie

Wat we doen

Wij voelen ons thuis op uw dak. Wij voeren allerhande werkzaamheden uit op platte en hellende daken. Onze specialisaties zijn:

Bitumineuze daken

Dit zijn de daken met het zogenaamde ‘dakleer’. U vindt deze bedekking voornamelijk op platte daken. Wij zijn gespecialiseerd in aanleg van nieuwe daken, renovatie van bestaande daken en de reparatie van gebreken aan deze daken.

Shingles daken

Een shingle is een schubvormige, bitumineuze dakbedekking, bestemd voor een hellend dak. Het is een duurzame dakbedekking tegen relatief lage kosten. Shingles zijn leverbaar in verschillende vormen en kleuren en kunnen gebruikt worden alle hellende daken met een minimum helling van 25 graden.

Isoleren van daken

Door gebruik te maken van dakisolatie verhoogt u het rendement van uw verwarmingsinstallatie. Warmte wordt langer vastgehouden, waardoor u minder hoeft te stoken. Een investering die zich terugverdient!

Plaatsen en vervangen van dakgoten en afwatering

Een goede afwatering van uw dak verhoogt de levensduur van het dak aanzienlijk. Slechte afwatering kan allerhande problemen opleveren. Wij adviseren u graag.

Afwerking van daken, plaatsen van (zink)lijsten en boeiboorden

Door het plaatsen van lijsten en boeiboorden wordt uw dak de kroon op uw huis of gebouw.

Plaatsen van lichtkoepels

Lichtkoepels vergroten de hoeveelheid daglicht die uw huis of gebouw binnenkomt. Wij plaatsen nieuwe koepels en plegen desgewenst onderhoud aan bestaande lichtkoepels.

Meer informatie

Heeft u interesse in onze diensten en wilt u graag meer informatie ontvangen? Dat kan!
Neem contact met ons op en laat ons weten hoe we u kunnen helpen.

ContactOfferte aanvragen